Bekker István
nyílászáró, ajtó, bútor, lépcső.

Bútor készítés

Ahány lakás annyi féle egyedi bútorról beszélhetünk. így nagyon fontos, hogy konyha, hálószóba, fürdő, nappali, gyerek, illetve irodabútorunk maximálisan illeszkedjen igényeinkhez. Alapanyagként segítségünkre szolgál a bútorlap, a festhető mdf, illetve a pácolható-lakkozható fa. Melyekkel optimálisan kihasználhatjuk a rendelkezésünkre álló helyet. A bútorok megtalálhatóak a referencia képek között, kérjük tekintse meg!

image

Legyen szó konyhabútor, beépített bútor, beépített szekrény, fürdőszoba bútor, vagy épp szobabútor készítéséről. Rövid határidővel vállaljuk bútorok helyszíni felmérését, tervezését és kivitelezését.

A bútor készítéskor az elsődleges szempont a tér maximális kihasználása. Amit helyszíni felméréssel- tanácsadással kiegészítve, segítjük megrendelőinket a megfelelő bútorok és kiegészítőik kiválasztásában. Elsősorban laminált bútorlapokból készítünk bútorokat, de igény szerint tömörfa, színfurnéros faforgácslap, festett MDF vagy Akrill lap is lehet az alapanyag. Minden egyes bútor egyedi ezért a munka megkezdése előtt részletes árajánlatot adunk.

Az elkészített bútorokat a megbeszélt határidőre házhoz szállítjuk, ügyfeleink részére.