Bekker István
nyílászáró, ajtó, bútor, lépcső.

Épületek

Vállaljuk régi és újonnan épülő,hagyományos és modern házak nyílászáróinak elkészítését, rövid határidővel. Úgy gonduljuk, hogy a fa, mint természetes alapanyag örök életû, az építõiparban soha sem fog idejét múlttá válni, bármilyen modern anyag is jelenik meg a gyakorlatban.
A modern környezettudatos világban csak a fa az, mely igazán környezetbarát, barátságos és meleg érzetet tud nyújtani a mindannapi használat során.
image Nyílászáróink 68-78-88mm vastagságban EURO-FALZ profillal készülnek hossztoldott, 3 illetve 4 rétegben ragasztott borovi fenyőből. Így biztosítva, hogy nyílászáróink hosszú időn múlva is vetemedésmentesen állják meg a helyüket, az időjárás viszontagságaival szemben.
Fa nyílászáróinkat a szabványméretektől az egyediig el tudjuk készíteni a kiválasztott formában (pl.: háromszög,félkör,kör, stb.) a megrendelőink igénye szerint.
A nyílászáróinkhoz Siegenia vasalatokkat használunk, amelyek a pontos és megbízható működést biztosítják. A fa védelméről a Renner festék rendszer gondoskodik.