Bekker István
nyílászáró, ajtó, bútor, lépcső.

Beltéri lépcső készítés

A beltéri lépcső mindig egy adott hely nyújtotta lehetőségek kihasználásával valósulhat meg. A húzott lépcső szűk térben is biztonságosan járható és esztétikus megoldást biztosít. Az anyaga általában bükk,kőris,tölgy, de készíthető más fafajból is. Felületkezelésük natúr vagy pácolt (színezett) kivitelben, majd kétkomponensű parkett lakkal, vagy akrill lakkal fújva. A lépcsőkhöz rendelhető +korlát illetve födém burkolat is. Amelyekről képeket is láthat a referencia képek között, kérjük tekintse meg!

image

Alapvetően két részre bontható a lépcsők fajtája. Van a teljes egészében fából készült öntartó lépcső. Ez lehet nyitott vagy zárt (rugdosóval-homloklappal ellátva). Az egyedileg készített beltéri lépcső mindig egy adott hely nyújtotta lehetőségek kihasználásával valósulhat meg. Ezek a lépcsők teljesen öntartóak, nem kell beiktatni pihenő lépcsőfokot. Az így készített lépcső nemcsak esztétikus,kényelmes de biztonságos is. A lépcsőkhöz különböző típusú esztergált korlátok választhatóak.

A másik fajtája a lépcsőknek a burkolt lépcső. Ezek alapja lehet vasbeton szerkezet, vagy akár az új típusú gipszbeton is . Ezek fával történő burkolása is szép esztétikus megjelenést ad otthonának. A beltéri lépcső anyaga lehet borovi fenyő, bükkkőris -tölgy, illetve diófa. A lépcsők a kiválasztott színben kerülnek lakkozásra selyemfényű poli-uretán lakkal,így kerülnek beszerelésre. Ha hosszú élettartamú,igényesen elkészített lépcsőt szeretne versenyképes áron,kérjük nézze meg munkáinkat, ahol mindkét megoldásra találnak referenciákat.

Beltéri lépcső készítés Az egyedileg készített beltéri lépcső mindig egy adott hely nyújtotta lehetőségek kihasználásával valósulhat meg. Ezek a lépcsők teljesen öntartóak, ezért nem kell beiktatni pihenő lépcsőfokot. Így esztétikusabb kényelmesebb lépcsőt lehet kialakítani. A lépcsőkhöz különböző típusú esztergált korlátok választhatók. A beltéri lépcső anyaga lehet borovi fenyő, bükk-kőris-tölgy, illetve diófa. A lépcsők mind felületkezelt állapotban kerülnek beszerelésre. Kérem tekintse meg a galériában található referenciáimat.